Hallo, Freya

Naam:
Freya
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
-
Referentie:
394

Freya (geschat op 5 jaar) is al een hele tijd bij ons in opvang. Zij is binnengebracht als zwerfpoes en was redelijk schuw, al leek ze wel mensen gewoon te zijn en moet ze ooit een thuis gehad hebben.

Het is druk in onze opvang en het heeft een tijdje geduurd alvorens zij genoeg vertrouwen had om zich te laten zien. Ondertussen komt ze al gewillig een aaitje vragen. Ze is verzot op vis, dus met een blikje natvoer met tonijn of zalm is ze zeker en vast te verleiden.

We zijn er zeker van dat ze in een rustigere omgeving volledig zal openbloeien.

Is er een plaats in jullie huis en hart voor deze lieverd? Vul dan snel de adoptie-aanvraag in op onze website : https://zoetjesensnoetjes.be/adoptie/adoptie-aanvraag/

Wij antwoorden binnen enkele dagen per mail, houdt dus zeker ook je spamfolder in de gaten.

Freya verblijft momenteel in:

locatie

Zoetjes & Snoetjes VZW

MOERBEKE-WAAS
dierenasiel Bekijk alle dieren van Zoetjes & Snoetjes VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.