Hallo, Boris

Naam:
Boris
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
111042018

Welkom lieve Boris!



Dit mooie mannetje met zacht karakter komt uit Zonhoven.

Hij kwam vorig jaar november als ’nieuweling’ bij de groep zwervertjes die de meldster al enige tijd in een weiland vlakbij voert. Boris vond het prima toeven in deze groep, en de keuken beviel hem uitstekend!

Maar meldster ontdekte nu dat hij een fikse wond in zijn hals had die toch echt verzorging nodig had zodoende niet van kwaad tot erger te geraken. Omdat Boris schuw zou zijn, wilden andere instanties hem niet opnemen. We konden het niet laten gebeuren dat Boris niet de nodige zorg zou krijgen en zo mocht hij bij ons komen.

En wat bleek?....

Boris was verre van schuw. Hij liet zich in alle rust in het transportmandje zetten, op naar ome dok die hem goed kon nakijken. Zijn huidontsteking is niet gering. Hals, nek, op zijn oortje en rug zijn behoorlijk aangedaan. Maar met goede medicatie en zalf voor de wonden, komt dat vast goed!

Tot dan heeft hij een mooi rood pakje aan zodoende niet aan de wonden te kunnen komen. En na behandeld te zijn, is het tuurlijk tijd voor een heerlijke knuffel en maaltijd!!



En kijk eens wat een héér-lijk koppie!! Komt goed Borissie!

Boris verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.