Hallo, Toby +

Naam:
Toby +
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar (zonder Stamboom)
Referentie:
102082018

Ik wil welHey! Ik ben het, Toby! Ik woon momenteel in het Villa Vagebond resort en mij zie je overal. Als je denkt: 'Huh, die zat net toch in de Bergenkamer." Klopt! Maar nu even in de Safari, en straks in de Jungle. Gewoon, omdat het kan en ik wel van wat afwisseling hou. Opgesloten zitten is niks voor mij, daarom koos ik dit kattenasiel uit. Ik mag doen wat ik wil en daarom voel ik me goed.

Ik steek nooit mijn tong naar je uit, ik zou niet durven hey! Het is gewoon wie ik ben, zelfs mijn tong hangt relaxt uit mijn bekje haha. Ik ben ooit geopereerd aan mijn bekje, dat zal het wel wezen. Of niet, whatever :-)

Ik ben trouwens aids-positief. Gelukkig kan ik dat relativeren, voel me niet ziek, ik ben enkel drager. Misschien word ik wel nooit ziek, weten we niet. Is ook niet errug.

Ik heb trouwens ontzettend veel vriendjes en vriendinnetjes, vind ik gezellig. Dol op gezelschap en klef doen. Niet met jullie, helaas, maar je mag heel dicht in mijn buurt zijn. Kun je puzzeltje maken of zo, of tijdschriftje lezen, of gewoon wat tegen me kletsen en vertellen hoe je dag was. Ik luister wel. Ik snuffel gerust wat aan je hand en knipper met mijn oogjes... ik vind jou ook lief.

Ik ben een kattenkat, ken je dat? Eentje die eenzame zieltjes op sleeptouw neemt, soortgenootjes aanmoedigt, liefdevolle kopjes geeft en nog meer van die zoetsappige dingen. Mijn hartje is van peperkoek, een braaf ventje.

Ik waag ook graag een stapje in de buitenlucht, een buitenren dan wel,meer moet ( en kan) dat niet zijn. Zaligggg al die vitamientjes opsnuiven. Houd je gezond en alert.

Nah, ik zoek nu een huisje, een definitief huisje dan wel. Je begrijpt dat ik enkel bij soortgenootjes geplaatst MOET worden, anders ga ik huilen.

Wie o wie gaat de uitdaging aan, ik kan jouw kattenvriendje heel veel liefde geven, en anders kies ik een extra vriendje hier uit, die misschien dan mee mag. Kijk maar, praten we erover, deal?

Handkusje! Tobykattenbemiddeling@zwerfkat.com

Toby + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.