Hallo, Lina

Naam:
Lina
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
101112018

  Piep! Joehoee, ik ben het Lina!Kom es kijken... ik heb kei veel speelgoed en doe eens met de hengel wapperen? Dan laat ik jou mijn allerhoogste sprong zien! Nog es, en nog es!

En nu balletjes rollen en muisjes verstoppen. Aan de kant, hier komt Linaaaaa. Ik ben nog lang niet moe, nee nog lang niet moe... 

Ik moet toegeven, er lopen hier wel een aantal saaie mutsen rond, die kijken me aan alsof ik van een andere planeet kom. Spelen maakt hen moe, zeggen ze dan. Duhh.

Maar ik ben jong, 1 jaar nog maar, en het leven is veel te kort. Daar moet je ALLES uithalen!

In het filmpje zie je me fladderen en springen, niemand heeft in de gaten dat ik een handicap heb. Nou? Zeg eerlijk, had jij niet in de gaten he.

Welnu, het zit zo.

Ik ben ooit aangereden geweest en toen is er een zenuw geraakt van mijn blaas. Ik wil wel op de bak, maar er komt niet zoveel uit. Jullie moeten mij dan helpen. Tweemaal per dag wordt mijn blaas leeggedrukt. Even lekker detail: dan moet ik ook meteen ontlasting maken. Maar dan heb je wel alles in 1x. Super handig. Je vindt van mij geen plasjes op de grond, dus dat onzindelijk vraagteken kun je al schrappen.

Ik krijg elke dag een pilletje om mijn blaas te doen ontspannen. Dat mik je er bij mij zo in, ga ik niet moeilijk over doen. Daarna sjeest ik weer over gang en ben ik alles weer vergeten.

Ik weet dat ik een speciaal baasje zoek, ik weet ook dat ze niet voor mij in de rij staan. Sterker nog... het zal kei moeilijk zijn. Denk ik.

Daarom moet je mijn filmpje even zien, kijk eens goed hoe blij ik ben. Hoe gezellig en huppelig. Het zonnestraaltje van de Villa hier. Met mij kun je lachen EN knuffelen. Hmmmmm....

Ik vind het wel belangrijk dat er nog een katje in huis is, want alleen zijn vind ik stom. Ik wil spelen met iedereen!Goed, we gaan op zoek naar die hele speciale. Iemand die het niet erg vindt om te leren. Mijn liefde is grenzeloos, ik zal je rijkelijk belonen... Dikke kus!

Lina verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.