Hallo, Dropje

Naam:
Dropje
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
108092017

Dropje is helemaal aan het openbloeienOnze jonge flierefluiter liep in een maisveld in Laakdal.

Dropje mist een groot stuk van zijn staart. Aangeboren of ooit in een val gezeten? Er worden vermoedens geuit, omdat er al meerdere gehandicapte katjes uit hetzelfde maisveld zijn gevangen.

In elk geval was deze jonge heer erg bang en overstuur, toen hij bij ons kwam. Hij stelde zich verdekt op, zocht steun bij de andere katjes, zodat wij niet in zijn buurt konden komen. Weken gingen voorbij en heel langzaam zagen we hem ontdooien. En ja, we betrapten hem wel eens op een spelletje :-)

En nu? Nu heeft Dropje al een grote verandering ondergaan. Hij laat zich strelen en  geniet er zichtbaar van! Hij kijkt zelfverzekerd uit zijn oogjes en hij heeft ons groen licht gegeven om een echt huisje voor hem te zoeken.

Hij is dol op andere katjes, dus het zou geweldig zijn mocht deze zwarte parel op z'n minst 1 vriendje krijgen.

We gaan voor je op zoek lieve Dropje, op zoek naar jouw persoon met alle geduld van de wereld, want dan kom jij er wel

Dropje verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.