Hallo, Lina +

Naam:
Lina +
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
101112018

Ik ben van nature een blije snoet, optimistisch ingesteld. Ik laat nooit mijn schoudertjes hangen en blijf hoopvol naar die deur staren.

Iedereen wil altijd met me spelen, prima plan, ben ZOT op spelen! Dan laat ik jou mijn allerhoogste sprong zien! Nog es, en nog es!

En balletjes rollen en muisjes verstoppen. Aan de kant, hier komt Linaaaaa. Ik ben nog lang niet moe, nee nog lang niet moe...

Ik moet toegeven, er lopen hier wel een aantal saaie mutsen rond, die kijken me aan alsof ik van een andere planeet kom. Spelen maakt hen moe, zeggen ze dan. Duhh.

Maar ik ben jong, 2 jaar nog maar, en het leven is veel te kort. Daar moet je ALLES uithalen!Ik ben ooit aangereden geweest en toen is er een zenuw geraakt van mijn blaas. Ik wil wel op de bak, maar er komt niet zoveel uit. Jullie moeten mij dan helpen. Tweemaal per dag wordt mijn blaas leeggemaakt. Even lekker detail: dan moet ik ook meteen ontlasting maken. Maar dan heb je wel alles in 1x. Super handig.

Ik weet dat ik een speciaal baasje zoek, ik weet ook dat ze niet voor mij in de rij staan, dat blijkt wel. Maar ik ben altijd blij. Het zonnestraaltje van de Villa hier. Met mij kun je lachen EN knuffelen!

Goed, Ik ga op zoek naar die hele speciale. Iemand die het niet erg vindt om te leren. Mijn liefde is grenzeloos, ik zal je rijkelijk belonen... echt. Help jij mee naar deze zoektocht? Het mag nu toch eindelijk eens gaan gebeuren.

Lieve kusjes... XXXKan met katten:                Ja, geen dominante

Kan met honden:               Onbekend

Kan met grote kinderen:    Ja

Kan met kleine kinderen:   Ja

Moet naar buiten kunnen:  Mag nietLina valt onder onze Speciale Zorg Katten. Lina heeft een kruisje achter haar naam, omdat ze chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar. Indien u zelf geen zorgkatje kunt adopteren, maar Lina wel wilt ondersteunen, kunt u haar op afstand adopteren.

Lina + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.