Hallo, Benthe +

Naam:
Benthe +
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
104062020

Als ik mezelf moest vergelijken met een ander dier, dan zou ik absoluut een vogeltje kiezen. Een musje.Ik zou de mooiste takjes zoeken om op uit te rusten. Ik zou tussen het hoge gras schuilen en in het struikgewas een hutje bouwen. En wanneer niemand me ziet zou ik de allermooiste liedjes zingen, maar enkel.... als ik niet opval. Wanneer er mensen voorbij lopen, zal ik voorzichtig van takje veranderen. Ik steek mijn kopje dan tussen mijn veertjes om wat te slapen en als ik wakker word zoek ik mijn gevederde vriendjes. Musjes zijn lief.Stiekem houden zij van mensen, net als ik. Musjes zoeken altijd de bewoonde wereld op.Maar ik ben geen musje, ik ben een kattenmeisje.Wanneer mensen heel rustig zijn en gewoon bij me komen zitten zal ik observeren en luisteren naar je stem. En als je echt geduldig bent? Mag je me een aaitje geven. Heel even.Andere katjes kan ik zeer bekoren, zij bieden mij veiligheid, geborgenheid. Heb jij kattenvriendjes?Een musje zou je niet tam kunnen maken, daarom ben ik eigenlijk geen echt musje. Ik wil heel graag in contact komen met mensen, maar mijn beste vriend zou echt tijd voor me moeten nemen. Ben jij die bff? Heb jij 1 of meerdere vriendjes voor me?Nog een laatste dingetje: ik ben aids-positief en dat is helemaal niet erg. Ben van plan een hoge leeftijd te halen!Musjes leven graag buiten, ik ook. Een afgeschermde tuin zou ideaal zijn, daar vind ik mijn plekjes wel. Komt helemaal goed... ik wil gewoon de kans krijgen, snap je?Kom je even bij me zitten? Knipoogje Benthe


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja


Filmpje: https://youtu.be/TITVjFdFsNwBenthe valt onder onze aids positieve katten. Zij heeft een kruisje achter haar naam, omdat ze Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar haar wel wilt ondersteunen kunt u Benthe op afstand adopteren. 

Benthe + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.