Hallo, Youpi

Naam:
Youpi
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
101102020

Jaaaa. Ik ben er! Kusje? Kom... je krijgt er een innig omhelzing bij. Ja, Fabian is er ook, das mijn partner in crime, maar nu gaan we even knuffelen, jij en ik. Quality time. Fabian moet maar even wachten. Die is trouwens niet van de knuffel, die wantrouwt het boeltje nog even. Fabian is een goeie vriend van me geworden, maf he. We kenden elkaar eerst niet, ik zag hem wat huppelen in de verte en zo. Een blije gup. Tijdens een spelletje muisje vangen, raakten we aan de praat. Even dan, want hij vloog alle kanten op. Maar ik moest wel om hem lachen, ik dacht dat ik de enige in het gebouw was van de huppel, maar hij kan er ook wat van.

Fabian vertelde me dat hij mensen nog een beetje moest vertrouwen. Hij vond ze wel koddig, beetje paaien met snoepjes en meer van dat, maar hij zet nog net niet het stapje over de streep. Kan natuurlijk, ieder heeft zijn/haar eigen tempo.

Ik ben vooral van het kleffe. Vertel ik hem ook, maar hij lacht het nu nog een beetje weg. Komt wel, ik blijf hem aansporen.

Ik ben een beetje erg in het contact met jullie. Ik ben verliefd op elk van jullie. Mijn snoetepoet wil alles zien, wil allessss uitproberen en neem graag een aanloopje om uitbundig in jouw armen te springen. Kussen, knuffelen, adorerend smachtend naar je staren, ik wil je opeten! Ik hou van jou!

Fabian en ik hebben dezelfde energie, we vullen elkaar aan. Ik lach me rot met die jongen, je moet echt eens met hem spelen. Die ogen dan, man o man.

Maar goed, we vinden het wel leuk om samen oud te worden. Hadden we het laatst nog over, tijdens een catnip party. In de ideale wereld willen wij samen oud worden.

Hebben we doorgegeven aan ons personeel en ze luisteren. We mogen ons samen promoten. Cool.

Dus, we zijn jong, puberaal, we maken geen huiswerk, spijbelen om te voetballen en we willen JOU!

Toeledoeee.

Wij. Mailen hè ♥

Is een hieperdepiep spring in het veld. Hij wil overal bij zijn, met iedereen spelen, en heeft vooral heel veel plaats en een speelgenootje nodig. Hij moet echt veel plaats kunnen hebben. We stellen voor om hem samen met Fabian te plaatsen. Ze zijn heel vaak samen, en Fabian trekt zich op aan Youpie.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja


 

Youpi verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.