Hallo, Simon +

Naam:
Simon +
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
106112020

SimonMoeilijk, moeilijk, moeilijk... Ik krab nog eens achter mijn oren, kijk even semi nonchalant naar de tippen van mijn tenen en zucht even diep.

Ik vind mezelf een leuke kerel, maar ik weet dat mijn plaatsingskansen behoorlijk laag liggen. Ik ben realistisch.

Oke, ik noem even op een rijtje waar de dilemma's liggen, daarna weerleg ik deze :-)

1. Ik ben aids-positief.

2. Ik ben niet aaibaar.

3. Ik heb buitenlucht nodig, dus een beschermde ren.

4. Ik kan niet samen met jonge kinderen.Oke, zo, dat is eruit, nu komt het leuke!1. Ik kan nog een heel lang leven hebben, ondanks aids-positief. Ik ben drager, ik heb geen aids. Das een verschilletje. 

Ik kan een oude knar worden, waardoor jij mij straks als hoog bejaarde moet dienen. Jahaa. Hapjes brengen en zo.

2. Wat niet is, kan nog komen. Ik ben niet aaibaar neen, maar ik maak al kleine sprongetjes. Ik kom al nieuwsgierig kijken, ik volg jou wel met mijn ogen. Er is een band, sowieso. Maar als je mij heel veel geduld geeft, al je verhalen met mij deelt, ik ben jouw luisterend oor, dan gaan wij samen een unieke vriendschap krijgen. Eentje die zo ontzettend speciaal is, zo bijzonder. Juist omdat we zoveel in elkaar investeren. En wat niet is? Kan nog komen...

3. Buitenlucht is gezond. Is goed voor mij, goed voor jou. Jij gaat lekker wandelen in het bos, ik snuif de vitamientjes op in jouw beschermde tuin. Ideale regeling. En als je lekker quality time met me wil hebben? Gaan we buiten saampjes filosoferen ;-)

4. Ja sorry. Kan ik geen positieve draai aan geven. HA. Maar als je mijn verhaaltje beetje leest, weet je dat kleine kindervoetjes mij niet kan bekoren, ook al zijn ze vast heel erg lief ;-)

5. Die voeg ik gewoon even toe: Ik ben dol op soortgenootjes!

Zo, dat was het. Nu ga ik weer observeren, reageren en een dutje doen. Ik blijf realistisch, maar dromen komen soms uit... toch? 

Dag lieve mensen!Simon is nog erg schuchter. Hij is wel nieuwsgierig naar ons, en komt af en toe wel eens binnen kijken. Hij vindt het gezelschap van andere katjes heel fijn.

We kunnen hem nog niet benaderen


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja


Simon valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een kruisje achter z'n naam, omdat hij Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem.

Simon + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.