Hallo, Minoush

Naam:
Minoush
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
12 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar (zonder Stamboom)
Referentie:
201950139

Minoush is een kattin van 12 jaar oud. Jarenlang had ze een zorgeloos leventje bij haar baasjes. Tot er wat lichamelijke kwaaltjes boven kwamen. Na bezoek aan de dierenarts bleek Minoush suikerziekte te hebben. De verzorging was voor het baasje te zwaar waardoor ze afstand deed van Minoush bij ons in het asiel. In het asiel hebben we de afgelopen weken gezocht naar de hoeveelheid insuline waar Minoush het goed bij doet. Op dit moment is ze stabiel. Ze kan dus op zoek naar een nieuwe thuis. Een thuis bij mensen die toch wel vrij veel thuis zijn en op regelmatige basis Minoush van insuline kunnen voorzien.

Minoush is gewoon veel binnen te zitten, ze zou eventueel op een appartement geplaatst kunnen worden. Minoush is heel aanhankelijk naar mensen. Ze zit graag op schoot, maar zoekt ook rust op. Minoush kent geen andere dieren. Minoush verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.