Hallo, Homerus

Naam:
Homerus
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
19114

TER ADOPTIENaam: HomerGeboortedatum: 16/04/2017Geslacht: katerVrij vanaf: zodra wonde volledig genezen isGecastreerd/gesteriliseerd: jaGechipt: jaGevaccineerd: jaAdoptieprijs: 110Kan omgaan met kinderen: >10jKan omgaan met honden: onbekendKan omgaan met katten: liever nietMoet buiten kunnen? Mag, moet nietDit katje verblijft in de gemeente: HerentKarakter en achtergrond van dit katje:Goeiedag, ik ben Homer!

Ik zit hier ondertussen al meer dan een maand in opvang en ik ben het dik moe.

Daarmee dat ik zelf maar even achter de computer kruip want als het van die mensen af hangt zit ik hier na de zomer nog.

Ik ben mijn thuis kwijt geraakt en heb me toen geïnstalleerd bij een lieve persoon die me braaf op tijd mijn eten en aaitjes gaf.

Helaas, zonder mijn toestemming stak hij me in een kooitje en bracht hij me in opvang. "een wonde aan de poot... kan niet buiten blijven" hoorde ik hem vertellen tegen de opvangmensen.  Okee ik heb misschien iets uitgestoken tijdens mijn avonturen...Wat? Dat vertel ik lekker niet.

Maar zooo erg is het niet hoor, ik voel er niks van! Behalve de keren dat ik naar de dierenarts moest om het te ontsmetten, fieuw ik hing bijna tegen het plafond! No way dat iemand nog aan mijn poot komt, die zal het geweten hebben. Daarmee gaat de genezing traag, zegt mijn mama. Maar nu is het eindelijk dicht met een dikke korst. Zodra het volledig genezen is mag ik naar mijn nieuwe thuis dus ik schrijf alvast mijn advertentie. We kunnen dan al eens afspreken, een catmilkje drinken en iets knabbelen en er allebei eens over nadenken.

Ik ben lief en schattig zegt mijn opvangmama, nou ja... Ik ben inderdaad graag bij mensen, liefst veel en dichtbij. Kom graag op schoot liggen of wat over je benen hangen, als we maar contact hebben. Mijn motortje draait dan nonstop, zelfs als ik me naast je leg om te slapen. Met mijn pluimstaart in de lucht volg ik je overal. Maar ik heb nog wat slechte manieren waar aan gewerkt moet worden, nooit goed opgevoed geweest. In het begin durf ik makkelijk uithalen,  of eens bijten, maar vooral om te waarschuwen. Het is sterker dan mezelf, ik vertrouw je handen nog niet helemaal al wil ik graag. Eens ik je vertrouw, bijt ik niet meer om te waarschuwen maar om te spelen. Ik heb alleen nooit geleerd dat ik niet zo hard in handen mag bijten als in mijn speeltjes. Ik probeer erop te letten, maar het is sterker dan mezelf die instincten. Krijg ik het in mijn kop dan ga ik ervoor, als een echte tijger, raaaawww!

Ik zoek dus wel iemand die geduld met me heeft, niet hardhandig is en geen al te lage pijngrens heeft :-) Want ondanks dat ik zelf hardhandig ben, ben ik een gevoelig kereltje. Mijn opvangmama zegt dat ik al heel sterk vooruit gegaan ben op een maand, maar waarschijnlijk doe ik weer wat stapjes achteruit als ik verhuis. Ter compensatie ben ik wel heel braaf in huis. Ga flink op de kattenbak, houd me in stilte bezig of speel met mijn speeltjes. En ik maak niets stuk (behalve de zak kattenbrokjes die mijn mama had laten staan hihi). Andere katjes ben ik niet zo'n fan van, ik word er nerveus van. Doe mij maar een thuis waar ik je voor mezelf alleen heb. Een thuis waar ik een frisse neus kan halen buiten zou fijn zijn maar is geen must, ik beloof dat ik me niet meer in de nesten werk.Heb je interesse in een kennismaking?Stuur dan snel een mailtje naar info@hpho.be.Lees ook alvast onze adoptievoorwaarden hier:http://www.helga-poezenhuis-opvang.be/?q=content%2Fadoptievoorwaarden

Homerus verblijft momenteel in:

locatie

Helga's Poezenhuisopvang

KEERBERGEN
Tel.: 0485047179
Email: info@hpho.be
Site: www.helga-poezenhuis-opvang.be/
dierenasiel Bekijk alle dieren van Helga's Poezenhuisopvang

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.