Hallo, Hazina

Naam:
Hazina
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
8 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar (zonder Stamboom)
Referentie:
19156

TER ADOPTIENaam: Hazina‚ÄčGeboortedatum: 10/05/2011Geslacht: kattinVrij vanaf: onmiddelijkGecastreerd/gesteriliseerd: jaGechipt: jaGevaccineerd: jaAdoptieprijs: 70Kan omgaan met kinderen: jaan omgaan met honden: onbekendKan omgaan met katten: ja, indien rustigMoet buiten kunnen? Mag, moet niet Dit katje verblijft in de gemeente: NieuwrodeKarakter en achtergrond van dit katje:Deze prachtige, goedgevulde kattin heet Hazina. Hazina kwam enkele weken geleden in opvang nadat ze gevonden werd in Tremelo. 

Hoogzwanger dacht iedereen, na een echo bleken het gelukkig geen baby's te zijn die ze met zich meedraagt :) 

Hazina mag wel op dieet. We hebben haar onderworpen aan een volledig bloedonderzoek en buiten haar overgewicht is Hazina nog in tiptop conditie. 

Ze is een lieve en makkelijke kat die zich meteen overal thuis voelt. Aandacht heeft ze graag maar ze geeft ook aan als het genoeg is. Liever lui dan moe is haar motto. Overdag ligt ze liefst ergens te luieren. Al heeft ze veel aandacht voor buiten en zou het haar goed doen als ze wat op avontuur kan trekken. Andere katjes zijn oke voor haar zolang ze zich niet opdringen. 

Wie wilt er deze gezellige huisgenoot een gouden mandje geven? Wie interesse heeft, mail snel naar 

info@hpho.beLees ook alvast onze adoptievoorwaarden hier:http://www.helga-poezenhuis-opvang.be/?q=content%2Fadoptievoorwaarden 

Hazina verblijft momenteel in:

locatie

Helga's Poezenhuisopvang

KEERBERGEN
Tel.: 0485047179
Email: info@hpho.be
Site: www.helga-poezenhuis-opvang.be/
dierenasiel Bekijk alle dieren van Helga's Poezenhuisopvang

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.