Hallo, Lorens +

Naam:
Lorens +
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
-
Referentie:
102102021

Wat is me dat daar voor een allerschattigst snoetje?

Wie ik? Ik ben Lorens, een van de vele zachtaardige snoetjes in de Villa. Ik woon momenteel in 'de Bergen', de rust daar bevalt mij wel. Inmiddels heb ik hier wel wat vrienden gemaakt, dat was wel anders toen ik binnenkwam. Toen dacht ik nog echt dat ik me moest laten gelden om erbij te horen. Geen akelige dingen hoor, beetje brommelen en zo....

Ze zeiden me, laat het los jongen, hier mag iedereen zichzelf zijn. Ik was gewoon onzeker, door een aanrijding is mijn achterhand wat verzwakt en heb ik een ander loopje, maar daar kijkt hier dus echt niemand naar.

Nu komt het moeilijkste gedeelte... door dat ongeluk is mijn blaas ook verlamd geraakt. Ik maak hier overigens geen issue van.....zodra mijn verzorger de onderlegger op de grond drapeert, ga ik er al netjes op zitten. Fluitje van een cent en zij hoeft geen half uur met dat ding achter me aan te rennen.

Scheelt ons beiden de nodige energie. Dan kan ze die mooi gebruiken om mij eens grondig te knuffelen, want daar ben ik altijd wel voor te vinden.

Het goede nieuws is dat jij dat ook gewoon kan leren. Overigens gebruik ik de kattenbak wel voor dat andere, weet je wel, praten we niet over in een promoverhaaltje :-)

Maar goed, ik dwaal af. Lorens dus...mensenvriend, kattenvriend, ik hoef niet naar buiten, vrij buiten is overigens ook geen goed plan. Ben niet zo snel...maar dat wist je al. Wel vriendjes, geen hele dominante vriendjes, veel knuffels en een zacht mandje, dan ben ik dik tevreden.

Kom je mij eens bezoeken, dan pak ik je in met mijn allerliefste snoet..Lorens <3

Lorens + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.