Hallo, Lowie

Naam:
Lowie
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
-
Referentie:
210947

Hallo daar, ik ben Lowie, 2 jaartjes jong. Als ik mezelf in 1 woord moet beschrijven zeg ik.... Speelvogel.

Want spelen, dat is helemaal mijn ding! Word ik vrolijk van, kan ik mijn energie kwijt, nou ja, je snapt het wel.

Wat ik zoek? Een leuk plekje, maar wel ergens waar ik samen naartoe kan met m'n broertje Leo. Dat is wel een must! Want Leo trekt zich helemaal aan mij op snap je. Samen spelen met Leo zorgt er voor dat hij soms even vergeet dat hij het nog niet zo op mensen heeft. Mensen zijn lief, geven eten, maar terwijl ik de knop al heb omgezet en een kroeler ben geworden, moet Leo dat nog leren.

En o ja, da's waar ook. Ik, nee wij willen ook heel graag naar buiten kunnen, maar dan wel in een afgesloten tuin of op een catproof balkon.

Dus, zoek je een speelvogel en is m'n broer ook welkom en kan ik lekker én op een veilige manier naar buiten? Zoek niet langer en mail voor mij, euh voor ons, Lowie en Leo!

Lowie verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.