Hallo, Tiger

Naam:
Tiger
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
15 jaar
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
202210014

Hallo, Mijn naam is Tiger, ik zie er uit als een tijger maar ben eigenlijk wel poeslief. Ik knuffel graag en geniet van de aanwezigheid van mijn baasje. Maar ik ben ook nog actief, ik klim nog in de bomen en ga graag op stap, nu ja dat houdt mij fit en jong. Maar ik ben natuurlijk niet meer van de jongste en dan komt al eens een ouderdomskwaaltje, mijn nierfunctie werkt niet meer ten volle. Gelukkig kan ik met behulp van een nierdieet dit probleem verhelpen. 

Hebt u nog een plaatsje voor onze Tiger en wenst u hem graag te adopteren? Dan vragen wij u graag om ons adoptie aanvraagformulier in te vullen die u kan terugvinden op onze website www.ganzeweide.be. 

Tiger verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Ganzeweide v.z.w.

KOKSIJDE-WULPEN
Tel.: +32 58 31 40 08
Email: info@ganzeweide.be
Site: www.ganzeweide.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Ganzeweide v.z.w.

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.