Hallo, Gabriël +

Naam:
Gabriël +
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
6 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar (zonder Stamboom)
Referentie:
107122018

Aangeboden: een professionele bankhangerGoedendag, mijn naam is Gabriël en ik ben van alle markten thuis. Ik kom uw bank/sofa/zetel/stoel verwarmen zoals een echte expert behoort te doen. Niet iedereen kan dat, bankhangen, daarvoor heb je skills nodig. Ik kan het je wel leren? Je gaat zo comfortabel mogelijk op je zetel liggen, probeer te ontspannen, met de ene hand zappend of bingewatchend, de andere hand al strelend over mijn kopje, schouders, rug of kriebelend onder mijn kin. Ik maak het voor jou ook nog eens erg makkelijk, want nu komt de geoefende bankhanger in mij naar boven.

Ik zorg dat ik binnen handbereik ben, draai me zo, dat je met de minste moeite aan mijn koppetje kan. Ik zal daarbij liefjes kijken en goedkeurend knikken. Ik kan ook eventueel een biertje of wijntje voor je pakken? Moet je wel zelf even naar de keuken.

Mijn mensen zeggen dat ik wat mankeer, maar maak dat de kat wijs. Ik heb nergens last van!

Als diabeet krijg ik tweemaal daags een prikje, boeit mij helemaal niks hoor. Een prikje hierrrrr, een prikje daaaar, en Gabriël is weer klaaaar.

En dat diabetesvoer? Daar kun je me 's nachts voor wakker maken, lekker spul!

Oke, verder heb ik geen tanden meer, de tandenfee had ze allemaal nodig, en ik ben aids-positief maar zeg nu zelf... Ik zie er toch hip en cool uit? Een gezonde toet, een getraind lijf. Moet ook wel, als professionele bankhanger!

Andere katjes geen probleem,maar please geen woef... Ik heb niks met woeffies, en al helemaaaal niet die kleine formaatjes. Nope, sorry!

Kinderen vind ik erg gezellig, maar ze moeten wel kunnen knuffelen.

Heb jij een leuke bank/zetel, kleur maakt niet uit? Dan wil ik graag eens met je daten en een beetje babbelen. EN knuffelen :-)

Dikke kus van mij, Gabriël ( 6 jr)kattenbemiddeling@zwerfkat.com

Gabriël + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.