Hallo, Florine

Naam:
Florine
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
6 jaar
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
142

Onze lieve Froline was zo enorm ziek en bang toen ze bij ons in opvang kwam. Ze kon ook amper ademen. Dit was 22 januari.

Na verschillende (combi)kuren antibiotica, panacur, zalfjes/druppels en neusje spoelen is ze een heel stuk beter.

Ze ontpopte zich bij haar opvangmama ook als een superlieve poes die houdt van aandacht en gewoon graag gezien worden.Voor haar zijn we op zoek naar een thuis die haar nooit meer in de steek laat als ze nog eens een opstoot krijgt van haar niesziekte die haar zo'n lange tijd miserabel deed voelen.

Mits correcte aanpak is dit gewoon onder controle te houden.

95% van de katten dragen dit virus mee.

Als we haar niet uit dat huis gehaald hadden was ze steeds meer achteruit gegaan en uiteindelijk vormt het slijm poliepen en slibben de ademhalingswegen dicht.Wie haar beter wil leren kennen kan een aanvraag doen via

https://zwerfkatjes-zelzate.be/adoptie/

Vertel ons waarom je voor hen zou kiezen !

Florine verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Zwerfkatjes Zelzate

ZELZATE
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Zwerfkatjes Zelzate

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.