Hallo, Madonna

Naam:
Madonna
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
948

Madonna is al sinds juli vorig jaar bij ons in de opvang.

Ze was in eerste instantie niet zo fan van ons "twee-beners", maar ondertussen is ze overtuigd dat wij zo slecht nog niet zijn.

Bij vreemde mensen heeft ze toch steeds weer wat tijd nodig, maar eens ze je kent, is ze een superlieve meid.

Ze is snel te verleiden met wat lekkers zoals gekookte kip of snoepjes en komt dan al snel kopjes geven.Madonna houdt van rust, dus ze zoekt een huisje waar mensen haar deze ook gunnen.

Bij ons is ze steeds te vinden op de hoge krabpaal met zicht op de tuin. Ze is tevreden met daarnaar te kijken, we zien haar echter zelden effectief buitengaan, dus ze kan perfect als binnenkat gehouden worden, mits ze enkele ramen heeft waardoor ze de buren in het oog kan houden.Voel jij al wat kriebels in je buik bij het zien van haar mooie snoetje?

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen op onze website : https://zoetjesensnoetjes.be/adoptie/adoptie-aanvraag/ en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

Madonna verblijft momenteel in:

locatie

Zoetjes & Snoetjes VZW

MOERBEKE-WAAS
dierenasiel Bekijk alle dieren van Zoetjes & Snoetjes VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.