Hallo, Fleur

Naam:
Fleur
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
7 jaar
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
299

Fleur is afgestaan door haar baasje omdat deze naar een verzorgingshuis moet.

Bij het baasje  was Fleur zo goed als altijd te vinden op de schoot genietend van de streeltjes die ze steeds kreeg. Ze genoot er ook steeds zichtbaar van en je hoorde haar ook steeds spinnen. 

Ze houdt echter niet van mensen die ze niet frequent ziet. Naar onbekenden begon ze steeds te blazen en mochten die personen ook niet te dicht komen. 

Bij het baasje kwam er iemand wekelijks op vaste tijden en na enige tijd aanvaardde Fleur die persoon en werd er niet meer naar geblazen. Strelen kon die persoon ook niet doen. 

Het is dus duidelijk dat Fleur heel trouw is aan haar baasje. 

Ook bij ons zien we niet de lieve Fleur die het baasje kende. Wij kunnen Fleur echt nog niet benaderen. 

Met de tijd werd wel heel duidelijk dat Fleur het voor je moet hebben. Naar de ene persoon zal je blazen en iemand anders kan haar strelen. 

Ben jij de persoon die Fleur meteen mag strelen? 

Het is Fleur wel gegund dat ze zo snel mogelijk opnieuw een gouden mandje mag krijgen. 

Fleur verblijft momenteel in:

locatie

VZWCatpower

EVERGEM
Tel.: 0478389228
Email: vzwcatpower@gmail.com
Site: catpowervzw.weebly.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van VZWCatpower

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.