Hallo, Milo

Naam:
Milo
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
201900125

Hoi tweebenige, Ik ben Milo, ik ben ongeveer 3 jaar oud en ik ben opzoek naar mijn eigen plekje. Het liefst loop lekker door het huis te mauwen op zoek naar dingen om mee te spelen. Ik heb een super leuk beertje hier, die ik overal mee naar toe neem. Ik ren ook graag achter balletjes aan en kom zo af en toe vragen om een aaitje. 

Die aaitjes zijn wel heel speciaal hoor. Want in eerste instantie vond ik dat helemaal niet fijn. Onder het bed was namelijk mijn veilige plek. Maar nu ik onder het bed uit ben zijn aaitjes wel oke. Wel alleen als ik jou kom halen. Mijn opvang mama heeft het nu eindelijk door, dan leid ik haar naar het bed en dan gaan we daar even kroelen.

Ik moet alleen wel toegeven dat ik het nog wel spannend vind. Dus het kan zijn dat je me even de tijd moet geven om te wennen. Daarnaast is mijn hartje niet helemaal 100%. De dokters (vreselijke wezens trouwens) hebben mij onderzocht en ze zeggen dat mijn linker hartklep lekt. Dit betekent dat je me wel in de gaten moet houden. Ik zal vaak op controle moeten komen, en ik kan sneller last krijgen van mijn longen. 

Kortom, ik ben opzoek naar een eigen huisje met geduldig en lief personeel. Vanwege mijn hartje en vorige ervaringen is het beter als daar geen andere katten wonen, maar veel mensen-aandacht zal me goed doen. Staat mijn gouden mandje misschien bij jou?Kopje van Milo

Milo verblijft momenteel in:

locatie

Zwerfkat in Le(u)ven vzw

KESSEL-LO
dierenasiel Bekijk alle dieren van Zwerfkat in Le(u)ven vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.