Hallo, Jacky

Naam:
Jacky
Geslacht:
Kater
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
202210175

Dit is Jacky, een super-sociale kater van één jaar jong.

Jacky houdt van aandacht.  Hij blijft rond je benen draaien tot je hem zijn knuffel geeft.  Rustig de krant lezen zit er niet in met Jacky in jouw buurt.

Jacky kan prima samen met kinderen, katten en ook een kat-vriendelijke hond zien we wel lukken.  Voor Jacky geldt: hoe meer zielen hoe meer aandacht, hoe meer vreugde.  Zo lang Jacky maar veel liefde krijgt en ook verwend mag worden.Jacky is heel graag buiten, dus een tuin is een must.

Hij is geen groot avonturier, maar wel een grote speelvogel.    Hij is ook nieuwsgierig en is graag overal bij betrokken.  Hij is niet snel bang van nieuwe dingen, zelfs met de dierenarts wil hij beste vriendjes worden.Kortom Jacky is de perfecte gezinspoes die op zoek is naar een gouden mandje.

Meer foto's van Jacky vind je op https://www.facebook.com/media/set/?vanity=dierenasielpoezewoef&set=a.1006536063357025Jacky is gechipt, gecastreerd en gevaccineerd.Wil je Jacky adopteren?  Stuur een mailtje naar info@dierenasielpoezewoef.be

 

Jacky verblijft momenteel in:

locatie

Projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek Poezewoef

POPERINGE
dierenasiel Bekijk alle dieren van Projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek Poezewoef

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.