Hallo, Sofie

Naam:
Sofie
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
201910154

Sofie is een flinke meid van 2 jaar.  Ze kijkt graag eerst 'de kat uit de boom'. Nadien komt ze wel los en komt dan kopjes geven. Zeker voor wat lekkers is ze altijd wel te vinden. Sofie is een rustige poes die houdt van een eigen plekje in de zon.  Ze is liever binnen dan buiten, maar een echte binnenhuiskat is ze niet.  Af en toe een wandelingetje in de tuin zou ze wel leuk vinden.Sofie kan samen met andere poezen.  Ze reageert niet angstig op de honden in het asiel, maar echt samen leven met een hond is ze niet gewoon.

Sofie is gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd.

Wil je Sofie een warme thuis geven?  Stuur een mailtje naar info@dierenasielpoezewoef.be of breng haar een bezoekje in het asiel.  

Sofie verblijft momenteel in:

locatie

Projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek Poezewoef

POPERINGE
Tel.: 057/34 62 81
Email: info@dierenasielpoezewoef.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek Poezewoef

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.