Hallo, Ita

Naam:
Ita
Geslacht:
Kattin
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
20190705

OPGELET DEZE KATTEN VERBLIJVEN IN EEN OPVANGGEZIN. VOOR MEER INFORMATIE, BEL ELLEN: 0498/617417 OF MAIL NAAR deraesellen@gmail.comWij zijn Ibis, Ita, Ilva en Iza, 3 zussen en een broer. We zien er alle 4 exact hetzelfde uit. Alleen hebben we andere staartjes, Ita heeft een normale staart, de andere zijn half of kort. Wij zijn al 7 maand en heel verlegen. We hebben veel tijd nodig om ons op ons gemak te voelen maar zodra we dat doen, zijn we echte nieuwsgierige speelvogels. Lichamelijk contact met aaikes is niks voor ons....

Wij zijn dan ook op zoek naar een rustig gouden mandje waar er niks van ons verwacht wordt. Ook willen we per twee vertrekken, dat geeft ons wat meer vertrouwen. Geen kindjes, hondjes of andere, dominante poezen alstublief.

Ita verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Unco Jerry Kempen VZW

WESTERLO
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Unco Jerry Kempen VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.