Hallo, Nalu

Naam:
Nalu
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
6 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
2018792

Nalu kwam de eerste keer bij ons omdat ze in huis durfde te plassen, na een hele tijd in het asiel gezeten te hebben werd ze geadopteerd.

Ze is jammer genoeg terug moeten komen omdat de baasjes uit elkaar zijn gegaan. Ook hier durfde ze wel eens in huis plassen als ze niet mocht doen wat ze wou. Het is dus zeker een dame die weet wat ze wil en zeker wat ze niet wil. Als ze zin heeft dan komt ze op je af en kan ze genieten van een knuffelbeurt.Nalu is een speelse kattin die nogal eens kan overdrijven en je hand als speelgoed gaat zien. Ze houdt er ook van om met water te spelen en ze drinkt het liefst van stromend water en dan nog liefst van de kraan.

Nalu plaatsen we niet waar er andere dieren aanwezig zijn en waar ze binnen en buiten kan. Wie heeft er een plaatsje voor deze dame?Nalu is voor adoptie reeds ontwormd, ontvlooid, ingeënt, gechipt en gesteriliseerd.

 

Nalu verblijft momenteel in:

locatie

Noodasiel Lommel Vzw

LOMMEL
dierenasiel Bekijk alle dieren van Noodasiel Lommel Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.