Hallo, Wuzzle

Naam:
Wuzzle
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
6 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
309

Wuzzle is een grote, knappe tijgerkattin en werd geboren in 2013. Ze maakte deel uit van een kattenbende die van een vaste verzorgster voedsel kreeg. Toen dit niet langer mogelijk was, werden zoveel mogelijk katten van de bende gevangen en naar ons asiel overgebracht. Wuzzle was bij de minst tamme en duidelijk niet opgezet met haar verhuis. Wuzzle is  nog geen aanhankelijke schootkat maar een aai kan intussen zeker al (kijk maar naar haar filmpje)

We zijn er dan ook van overtuigd dat deze knappe dame zeker nog verder kan openbloeien in een heel rustige thuis, waar ze met rust gelaten wordt en op haar gemakje binnen en buiten kan. Andere katten zijn zeker geen probleem, honden en grote rustige kinderen is af te wachten. Liefst geen kleine kindjes.voor meer info neem contact op met Maria op het nummer 0498 48 92 72 

Wuzzle verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Unco Jerry Kempen VZW

WESTERLO
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Unco Jerry Kempen VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.