Hallo, Narah

Narah

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Onbekend
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
Zwart-wit
Deel Narah op social media:
Naam:
Narah
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
8 jaar en 6 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
211200

Deze mooie dame is Narah, een zwart-witte kattin geboren op 01/01/2016 (schatting).

Narah is sociaal en aanhankelijk naar mensen die ze vertrouwt. Ze kan dan ook enorm genieten van aandacht, want eenmaal Narah je vertrouwt, komt ze knuffelen op je schoot. Ze heeft even tijd nodig om te tonen wat voor een fantastische huiskat ze kan zijn ! Deze meid gaat graag op verkenning en spelen kan ze als de beste. Een doos is Narah haar favorietje plekje ! Narah heeft soms ook wat me-time nodig en dan is het van belang om haar lichaamstaal te lezen en haar de ruimte te geven. 

Andere huisdieren (zowel hond als kat) vindt Narah niet zo fijn. Ze zoekt bijgevolg een thuis waar ze het enige huisdier is. Omwille van het feit dat ze negatief kan reageren, indien ze iets niet fijn vindt, wordt Narah niet ideaal gezien om bij kinderen (personen onder 16 jaar) geplaatst te worden. In het dierenasiel beschikt Narah over de mogelijkheid om vrij naar buiten te kunnen in onze buitenren. Dit zoekt ze dan ook in haar nieuwe thuis, onder de vorm van een tuin. Een koer of terras zal niet voldoende zijn voor deze actieve meid.

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Narah verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust