Hallo, Boo

Boo

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Onbekend
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
Zwart-wit
Deel Boo op social media:
Naam:
Boo
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
1 jaar en 11 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
211277

Boo is een jonge, zwart-witte kattin geboren op 01/10/2021 (schatting). Ze werd samen met haar twee zusjes, Buttercup & Zelda, geboren in het wild en hadden tot voor vangst nog nooit mensen van dichtbij gezien. 

Boo was in het begin zeer schuw en terughoudend ten opzichte van mensen. Het was duidelijk dat ze nooit in een thuis had geleefd en bijgevolg dus ook nooit in contact was geweest met mensen. Met de nodige hoeveelheid tijd, ruimte en hersocialisatie is het ons toch gelukt om deze kleine pluizenbol terug vertrouwen te laten krijgen in mensen. Bij mensen die ze zeer goed kent, laat ze aanrakingen toe in de vorm van streeltjes. Opgelet, Boo kan en zal negatief reageren wanneer ze zich bedreigd voelt (blazen, spugen en uithalen). Het is dus noodzakelijk dat de nieuwe baasjes over voldoende ervaring beschikken met katten. In de juiste omgeving, met de juiste baasjes zal Boo openbloeien tot een sociale, speelse huiskat. Boo is uiteraard nog jong en dus speels van aard. Hengels najagen, tunnels onveilig maken en rondcrossen met een balletje kan ze als de beste. En dat nog het liefst van al met een vriendje in de buurt. 

Boo is op zoek naar een rustige, warme thuis waar geen kinderen (personen onder 18 jaar) en/of honden aanwezig zijn. Daarnaast zou ze, na de nodige aanpassingstijd, ook graag de pootjes buiten willen strekken. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer of tuin. Een terras zal voor deze meid niet voldoende zijn. Boo is graag in de buurt van soortgenootjes en zou in haar nieuwe thuis graag een jong, sociaal kameraadje hebben waarmee ze samen kattenkwaad kan uithalen. Ze kan het momenteel zeer goed vinden met Finley en Buttercup in de ren en er is dus een mogelijkheid om Boo samen met één van hen te adopteren.

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Boo verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust