Hallo, Lino

Lino

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
ros-wit
Deel Lino op social media:
Naam:
Lino
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
6 jaar en 1 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
211446

Deze mooie jongen is Lino. Lino is een ros-witte kater, geboren op 01/08/2017 (schatting). Hij werd samen met vier soortgenootjes binnengebracht via een inbeslagname vanwege verwaarlozing.

Buiten in het zonnetje zal je Lino regelmatig terug vinden. Deze jongen is de grootste speelvogel die er is. Zelfs spelen doet hij liever dan eten, tenzij het echt super lekkere snoepjes zijn. Veertjes vindt deze jongen echt fantastisch en kan je hem ook gelukkig mee maken. Bij Lino is het belangrijk dat zijn grenzen gerespecteerd worden. Lino kan genieten van aandacht wanneer hij hier zin in heeft, maar durft soms te panikeren en kan dan negatief reageren.

In zijn nieuwe thuis zou Lino graag de enige kat zijn. Hij komt uit een zeer drukke situatie en reageert zijn frustraties af op de andere katten. Bijgevolg zoeken we voor hem een thuis waar hij tot rust kan komen en waar hij gewoon kat mag zijn. Ook honden zijn een no-go. Lino is het gewoon om naar buiten te kunnen en zou dit in zijn nieuwe thuis uiteindelijk ook willen. Dit onder de vorm van een tuin. Doordat hij panikeert bij drukte en negatief kan reageren als hij dan aangeraakt wordt, wordt Lino niet ideaal gezien om geplaatst te worden in een thuis waar er jonge kinderen aanwezig zijn (personen onder de 16).

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Lino verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust