Hallo, Floor

Naam:
Floor
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
1181103

Na lang aandringen - want van mij hoeft dat allemaal niet zo - zal ik me dan even voorstellen. Ik ben Floor. Ze schatten me hier zo'n 2 à 3 jaar oud. Ik heb het niet zo op mensen, ik ben er bang van. Ik houd meer van mijn eigen soort. Samen smoezen en kopjes geven. Misschien heb je me samen met Janneke op de foto gezien? Ja, met katten vind ik het wel gezellig. En met honden ook wel hoor; mit ze maar rustig doen!Daarom voor mij ook geen kleine kinderen. Die zijn me te druk. Dan raak ik helemaal in de stress en ga tegen de wanden op! Voorheen heb ik bij een gastgezin gewoond. Daar hebben ze me wel eens voorzichtig geaaid toen ik aan het slapen was. Natuurlijk merkte ik dat wel, maar ik had inmiddels wel wát vertrouwen gekregen in die mensen. Om te laten merken dat ik hen toch wel lief vond gaf ik af en toe kopjes tegen hun benen. In de Villa zit ik vaak buiten in de ren. Maar voor een hapje kom ik wel naar binnen. Meestal probeer ik me ergens te verstoppen, maar dat is nog niet zo gemakkelijk met mijn kleur! Dan hoor ik ze zeggen: 'Oh, wat een schone die witte!'.

Hebben ze me weer ontdekt!Zoals gezegd heb ik het niet zo op mensen, maar als je rustig bent en héél veel geduld met me hebt,  zou dat eventueel, heel misschien, wel kunnen veranderen.Denk ik…..  Floor is een heel bang katje. Ze komt wel al meer binnen, zeker met het eetmoment. Zij zou tot haar recht komen bij mensen met geduld, dan gaat ze je zeker op de duur vertrouwen. Bij heel erge drukte verstopt ze zich.kan met katten: ja, liefst bij andere katten plaatsenkan met kinderen: als het niet te druk isbuiten: ja, ze zit erg graag buiten, al kan het ook zijn dat ze de buitenren als vlucht gebruikt. 

Floor verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.