Hallo, Lientje

Naam:
Lientje
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
15 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
65

Kan met jonge kinderen: neen

Kan met oudere kinderen: misschien

Kan buiten: neen, omwille van vlooienallergie. Lien dient dus op regelmatige basis goed ontwormd/ontvlooid te worden.

Kleine beschrijving:

Toen Lienemien bij Cattitude terechtkwam, besloot ze dat haar zwerversbestaan welletjes was geweest en ze zich mocht laten pamperen op haar oude dag. Alhoewel ze geen schootkat is, is ze altijd blij om aandacht te krijgen. Wanneer de opvangmama de kamer binnenkomt, weet Lienemien dat ze iets lekkers krijgt of dat er gespeeld wordt. Ze begroet je dan met een lieve miauw en draait rond je benen. Handjes vindt ze maar iets raars, voorlopig dient dat enkel om snoepjes uit te eten en niet om door geaaid te worden. Lienemien vindt jonge katjes te druk, maar aan rustige katjes kan ze wennen. Ons kleine Lienemien hoopt op een gouden mandje waar ze mag zijn wie ze is, een schatje op haar eigen manier.

(Voor meer info betreffende adoptie, verwijzen wij je graag door naar onze website www.cattitude.be: hier kan je meer info vinden over onze katjes en onze adoptieprocedure. !! Vul zeker onze vragenlijst online in !! deze is nl een essentieel onderdeel van onze adoptieprocedure. Dankzij deze vragenlijst krijgen wij een beter beeld van jouw situatie en kunnen we op zoek gaan naar een gepast katje.)

Lientje verblijft momenteel in:

locatie

Cattitude VZW

LEEFDAAL
dierenasiel Bekijk alle dieren van Cattitude VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.