Hallo, Harry

Harry

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
ros
Deel Harry op social media:
Naam:
Harry
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
3 jaar en 2 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
20212428

Harry is bij ons binnengebracht als gevonden kat. Hij was enkele maanden geleden komen aanlopen bij mensen in de tuin. Zij wonen vlakbij een bos en vermoeden dat Harry daar gedumpt werd aangezien hij wel mensen gewoon is. Harry werd in de maanden dat hij daar rond zwierf, door het plaatselijke zwerfkattenproject gecastreerd (vandaar de oorknip). Hij kwam bij ons binnen omdat het koppel vindt dat hij echt wel een thuis verdient. En zeg nu zelf, Harry is een erg knappe kater!

Harry was in het begin bang in zijn nieuwe omgeving. We merkten snel op dat hij er er niet houdt van om vastgepakt (opgepakt) te worden, dan kan hij plots krabben. Hij wilt wel gestreeld worden maar contactname kan best van zijn kant komen. Hierdoor plaatsen we hem liefst ook niet bij kleine kinderen. Harry is een kater die liefst zijn gangetje gaat en als hij er nood aan heeft, komt knuffelen. Hij kan best lief zijn maar hij bepaalt wanneer hij nood heeft aan aandacht. Natuurlijk kan hij een veilige, vertrouwde omgeving zeker nog verder openbloeien.

Hij is geen grote knuffelkat (althans nog niet) maar wat niet is kan zeker nog komen. Tijd, liefde en geduld zijn belangrijk! We hopen dat dit een nieuw baasje niet afschrikt en deze hierdoor kan kijken.

Voor een kennismaking met Harry of meer informatie betreffende de adoptieprocedure, graag een mailtje met thuisbeschrijving sturen naar ann.dino@hotmail.com.

 

Harry verblijft momenteel in:

Dieren in Nood Vzw
OPHOVEN
Dieren in Nood Vzw
Bekijk alle dieren van Dieren in Nood Vzw