Hallo, Michi

Michi

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Schootkat - Knuffelkat?
Nee
Kleur
zwart
Deel Michi op social media:
Naam:
Michi
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
2 jaar en 1 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
734

Michi is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 09/2021. Ze kwam als weggeefkitten bij een oudere dame terecht die haar niet liet steriliseren. Eigenlijk was er helemaal niets voor het dier gedaan. Bij de sterilisatie bleek dat ze al kittens gebaard had dus waar die sukkels naartoe zijn, is maar de vraag want de eigenares is overleden ondertussen. De kans dat zij terecht zijn gekomen bij mensen die wel hun verantwoordelijkheid nemen, is heel klein helaas.

Michi heeft bij ons een heel traject doorlopen want ze kwam erg gestresseerd toe. Natuurlijk werd ze veel te vroeg als enig kittentje uit de nest geplukt en dan nog bij een oudere dame die duidelijk geen verstand had van kattengedrag. Uiteraard speelden ook haar hormonen op waardoor ze buiten wilde wat dan weer niet mocht met als gevolg dat het beestje gefrustreerd geraakte.

Ondertussen is Michi een fijne, gelukkige poes die haar vrijheid hier goed weet te waarderen. Ze houdt van mensen en komt graag knuffelen maar ze geeft ook grenzen aan. We zouden haar het liefst zien terecht komen in een rustig gezin zonder kleine kinderen. Ze verdient een evenwichtige, liefdevolle thuis waar ze op eigen tempo mag open bloeien. Een tuin is zeker een pluspunt.

Interesse om deze leukerd te adopteren? 

Check even onze site www.hetdierenthuisje.be en stuur een mailtje naar info@hetdierenthuisje.be waarin je jezelf voorstelt en je gezinssituatie uitlegt. Vermeld zeker je gsm-nummer zodat we je kunnen contacteren. Tot gauw !

 

Michi verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Het Dierenthuisje Vzw