Hallo, Big Molly

Big Molly

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
lapjes
Deel Big Molly op social media:
Naam:
Big Molly
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
5 jaar en 8 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
111

Naam: MOLLY

Geboortedatum: 01/11/2018

Geslacht: V

Vrij vanaf: Onmiddelijk

 

Molly werd ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Ze werd 2x gevaccineerd. Molly zal enkel binnen geplaatst worden!

Deze kat verblijft in Brugge.

 

We vragen de gebruikelijke bijdrage van € 200 per kat als tussenkomst in de dierenartskosten.

 

 

Karakter en achtergrond van de kat:

 

Hallo!

Ik ben Molly, ik ben 4 jaar oud en op zoek naar liefdevol personeel. Mijn vorige mens kon namelijk niet zo goed voor mij zorgen. Ik ben supergraag bij mijn opvangouders maar na zeven maanden is het toch genoeg geweest en ben ik klaar om me te nestelen in mijn forever home.

Toen ik bij mijn opvanggezin aankwam had ik suikerziekte, maar door mijn dieetbrokjes heb ik nu geen inspuitingen meer nodig. De dierenarts zegt dat mijn diabetes misschien later terugkomt, maar ik ben niet bang van een prikje.

Mijn hobby's zijn eten, spinnen en jagen naar de pluimpjes aan mijn hengeltje. Ik lijk misschien een beetje aan de mollige kant, maar ik ben snel hoor! Babbelen vind ik ook zalig dus graag personeel die lekker met mij wil tetteren

Ik ben een keurige dame. Ik zal niet krabben of bijten en ik laat mijn kattenbak proper achter. Ik laat er nog geen korreltje naast vallen.

Ik wacht echt al héééél lang, dus als je denkt mijn nieuwe mens te worden, bel je dan snel? Ik ben er helemaal klaar voor!

Dikke knuffel,

Molly

 

 

Adoptieprocedure:

 

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met ThaiZ op het nummer 0495 254261 tussen 10u en 20u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op SMSjes wordt niet gereageerd.

 

 

Cathz vzw

Vladslostraat 38, 8610 Kortemark

Erkenningsnummer: HK30306962

Big Molly verblijft momenteel in:

Cathz vzw
KORTEMARK
Bekijk alle dieren van Cathz vzw