Hallo, Wanda

Naam:
Wanda
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
-
Referentie:
2019494

Verblijfplaats: Sint-Niklaas

Ons verhaal: Wanda, een mooi tricolor kattinetje van 1 jaar, zoekt samen met Jerry, een prachtige tabby bruine kater van 5 jaar, een thuis. Beiden werden eind 2018 samen geplaatst, maar kwamen jammer terug in opvang half december 2019. De reden was dat Jerry af en toe eens naast de bak plaste en dat beide katten niet overeen kwamen.

Jerry werd door onze dierenarts uitvoerig onderzocht, maar zijn urine is perfect. In opvang heeft hij geen enkele keer een accidentje gehad, enkel 1 maal in zijn transportbakje. Dus is de oorzaak duidelijk stress. Hij krijgt hiervoor nu aangepaste voeding en vindt deze heel lekker.

Ook komen beide katten heel goed overeen. Ze slapen continu samen, verstrengeld in elkaars pootjes.

Wanda volgt Jerry in zijn doen en laten en kijkt echt op naar hem, haar grote voorbeeld.

Beide katten zijn sociaal en begroeten het opvanggezin al bij binnenkomst. Ze komen flodderen en aaikes vragen. Ze kunnen zelfs al zitten, als ze een snoepje willen. Zo slim zijn ze.

We zoeken voor hen samen een rustige thuis, waar ze kat mogen zijn. Kinderen en andere huisdieren worden afgeraden voor de stress voor Jerry. Een tuin is niet verplicht, maar is altijd leuk als deze veilig is.

Medisch: vertrekken steriel, gechipt, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid, negatief getest op FIV/FELV

Interesse: stuur dan een mailtje naar kattenopvangwaasland@gmail.com en vul onze adoptievragenlijst in

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDZri9dr2zvSC0Xf_ev_-ECM_2ThcxAMhAyGaUSfHKRA57tg/viewform

Wanda verblijft momenteel in:

locatie

Kattenopvang Waasland

HAMME
Tel.: 0494/72.63.58 of 0475/36.75.16
Email: kattenopvangwaasland@gmail.com
Site: www.kattenopvangwaasland.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Kattenopvang Waasland

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.