Hallo, Ivy

Ivy

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Onbekend
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
Zwart-wit
Deel Ivy op social media:
Naam:
Ivy
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
1 jaar en 2 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
211532

Deze lieve meid is Ivy. Ivy is een jonge, wit-zwarte kattin, geboren op 01/08/2022 (schatting). Ivy werd samen met haar zus Poppy bij ons binnengebracht die ze in huis had genomen nadat ze niet meer gewenst waren door hun eigenaar. Ze waren "overschot" van een nestje.

Ivy is wat banger dan haar zusje. Verstoppertje spelen zal ze in het begin dus zeker doen. Eenmaal ze haar omgeving en mensjes wat leert kennen, bloeit ze met behulp van speeltjes wel wat open. Ook met snoepjes kan je deze meid wat uit haar verstopplekje lokken. Net zoals haar zus, babbelt Ivy ook graag wanneer ze iets nodig heeft. Tijd, geduld en liefde is wat deze meid nodig heeft om open te bloeien.

Poppy & Ivy zijn niet gehecht aan elkaar en zoeken nu elk apart een huisje, zonder andere huisdieren. Omwille van haar terughoudendheid, wordt Ivy niet ideaal gezien om geplaatst te worden bij jonge kinderen. Het is niet geweten of Ivy geplaatst kan worden bij oudere kinderen. Dit wordt getest door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel. Ivy kan als binnenkat geplaatst worden, maar hoe dan ook is verrijking en ruimte belangrijk voor deze meid ! 

Bij interesse kan er een aanvraagformulier ingevuld worden via onze algemene website (https://hetblauwekruiskust.be/kattenformulier/). Meer informatie omtrent de adoptieprocedure is terug te vinden via volgende link: https://hetblauwekruiskust.be/info-katten/

Ivy verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van de Kust
OOSTENDE
Het Blauwe Kruis van de Kust
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van de Kust