Hallo, Fristi (& Frosti)

Fristi (& Frosti)

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
Zwart-wit
Deel Fristi (& Frosti) op social media:
Naam:
Fristi (& Frosti)
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
0 jaar en 10 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
20212467

Fristi is een knap katertje van ongeveer 6 maandjes jong. Hij is samen met Frosti bij ons binnengekomen via het zwerfkattenproject. Beide kleintjes waren in de wintermaanden geboren en wat ziekjes. Fristi had bloedarmoede door parasieten die hij buiten opgelopen had en tevens een ontsteking van de hartspier. Als kleintje heeft hij dus al heel wat doorstaan maar hij is duidelijk een vechtertje! Onlangs is Fristi op consult geweest bij een cardioloog en zijn hartje doet het prima! Een verslag is hiervan aanwezig. Volgens de cardioloog gaat hij een normaal kattenleventje leiden.

Fristi en Frosti zijn erg aan elkaar gehecht en daarom zetten we hun samen ter adoptie. Ze slapen meestal ook samen. In het kattenverblijf zoeken ze elkaar op. We hebben gemerkt dat Fristi in een nieuwe omgeving eerst terughoudend  is (voelt zich dan erg zielig en straalt dit ook uit) maar na enkele knuffelsessies ontdooit hij al snel en geniet hij van de strelingen. Zusje Frosti daarentegen is sneller gewend en zoekt graag gezelschap op. Wanneer Fristi je eenmaal kent dan komt hij uit zichzelf naar je toe om zijn portie liefde te vragen.

Voor een kennismaking met beide katjes of meer informatie betreffende de adoptieprocedure, graag een mailtje sturen naar ann.dino@hotmail.com met beschrijving van uw thuissituatie.

 

Fristi (& Frosti) verblijft momenteel in:

Dieren in Nood Vzw
OPHOVEN
Dieren in Nood Vzw
Bekijk alle dieren van Dieren in Nood Vzw