Hallo, Chrissy

Naam:
Chrissy
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
181203

Hallo,Wij zijn chrissy en pauly.

wij zijn al enige tijd op zoek naar een thuis, niet zomaar een thuis. Wij komen vandaag adverteren voor een paleisje. Wij vertoeven nu ongeveer een jaar bij onze opvangmama.

Volgens onze opvangmama hebben wij nogal speciale karakters. We hebben namelijk veel ruimte nodig en Chrissy is nog niet zo mens gericht. Wij durven letterlijk de boel op stelten te zetten.Vrees niet hoor, wij zijn ook super lief. Onze start was niet verlopen zoals gepland. Ze hebben ons vlak voor de winter van de straat geplukt. Wij hadden de grootste plannen op de straten, maar deze hebben meer gevaren dan wij toen wisten.We zijn bij een hele lieve opvangmama komen wonen. We hebben daar soortgenootjes zien binnenkomen in alle formaten. We hebben ons daar dan maar over ontfermt. Want die eerste dagen zijn best vreemd. Eenmaal je je draai hebt gevonden, is het best wel leuk. We hebben beleven 1 april meermaals op het jaar. Dan doen we onze opvangmama schrikken door op de vliegenramen te klimmen, of gaan we lopen met de lader van haar telefoon. Hihi, haar reactie gaat ons nooit vervelen.Onze opvangmama is van mening dat we ook klaar zijn voor een nieuwe thuis.

Wij wachten geduldig af, maar we hebben wel enkele voorkeuren.

Grote kamers en grote goed afgezete tuin of grote kattenren zijn onze ultieme droom. zodat we door het huis mogen sjeezen en volop kunnen spelen. Wij mogen niet vrij naar buiten dus de tuin moet heel goed afgezet zijn!

Chrissy is geen knuffelaar, ik daarentegen kom graag een knuffel halen. Ik ben Chrissy nog aan het opleiden, dit komt wel goed.Ik ben er zeker van dat op verloop van tijd, jij en ik de beste vrienden kunnen worden. Wij kunnen zeer goed overweg met andere katten maar niet met teveel katten. Dus in een huis waar al meerdere katten wonen zullen wij niet zo goed passen. De hond tolereren we, nadat we deze hebben afgericht.Chrissy en ik, wij zijn alvast een match voor het leven. Mogen we samen ons koffertje nemen en bij jou intrekken?Wij zoeken wel een rustig huisje. Kleinere kinderen zijn echt geen goede match met ons!

Chrissy verblijft momenteel in:

locatie

VZW Zwerfkat in Nood II

LAUW
Tel.: 0031 (0) 6 - 27301673 (NL) 0032 (0) 475 - 749636 (B)
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.zwerfkat.com/
dierenasiel Bekijk alle dieren van VZW Zwerfkat in Nood II

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.