Hallo, Betty Boob

Naam:
Betty Boob
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar (zonder Stamboom)
Referentie:
13

Joehoeee, hier ben ik! Mijn naam is Betty Boob! Volgens mijn opvangmama ben ik een zotte doos! Ja, dat kan wel waar zijn, ik doe graag eens gek! Daarbovenop ben ik ook een hele grote kindervriend! Zo hou ik van spelen en gek doen!Maar ik hou er niet van dat je mij oppakt. Laat me dus aub op de grond staan of liggen waar ik lig. Ik ben een grote dame en hou ervan om zelf te kiezen waar ik wil gaan en staan/liggen.

Ik ben een hele lieve, slimme en speelse poezendame, maar hou niet van schootjesliggen. Daarom raadt mijn opvangmama me aan om een gezinnetje te kiezen met kinderen die al ietsje groter zijn. Die zullen begrijpen dat ik niet opgepakt wil worden of niet graag op schootjes lig.Dus wil je een speelse huisgenoot, die houdt van gek doen en die eventueel samen kan met andere katten, honden en iets oudere kinderen? Laat zeker van je horen!Poezelige groet, Betty Boob!Opmerking: al onze katjes worden enkel geplaatst als binnenkatten of in een woning met een catproof tuin of een kattenren. https://pinkpaws-petrescue.be/adoptie-aanvraag/?Naam=Betty-Boob

Betty Boob verblijft momenteel in:

locatie

Pink Paws Pet & Human Rescue

TESSENDERLO
Tel.: via de website
Email: via de website
Site: pinkpaws-petrescue.be/
dierenasiel Bekijk alle dieren van Pink Paws Pet & Human Rescue

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.