Hallo, Ares +

Naam:
Ares +
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
109012020

Ares is een leukerdje

 Wat is dat toch een zalig MEISJE, onze Ares.

Ja, het schaamrood staat op onze kaken, we hadden het niet door. Ares kwam binnen als zijnde gecastreerde kater, dus dan ga je daar dan ook vanuit, ehhh.

Nee, ze wilde niet met barbies spelen en nee ze wilde geen roze jurkjes aan, ze was een beetje gek op de mannen hier. Gelukkig allemaal gecastreerde kerels, maar dat boeide haar niet. Ze zag in elk wel een lekker ding, wat onze wenkbrauwen deed fronsen. Ares kom es? Doe die staart eens even omhoog.... even checken!

Nou ja zeg, jij bent een meisje!!

Ik weet niet wat de dierenarts toen eigenlijk gedaan heeft, maar we zullen ditmaal de echte dierenarts dan maar eens gaan bezoeken. Hup, hup, de mand in...de knip erop!

Zo hèhè... poehhh.

Nou, we vervolgens ons verhaal weer :-)Ares kwam naar ons toe, omdat Zij een lichamelijk probleempje heeft. Ze  rent, springt en kan eigenlijk alles wat een "normaal" katje ook doet. Haar blaasje en stoelgang werken niet mee. Een paar keer per dag even haar blaasje leegmaken, waardoor ook de stoelgang meekomt en hoppa, ze kan er weer tegenaan!

Ares zoekt een huisje, een plekje voor altijd bij iemand, die ietsje verder kijkt dan het geijkte pad. Iemand die het niet erg vindt om hem, onee haar, extra ondersteuning te bieden. Iemand...die haar de wereld kan bieden, een open blik heeft. Iemand.. die helemaal voor Ares wil gaan.

Wat krijg je ervoor terug? Bergen liefde, tonnen genegenheid, gezelligheid en vertier. Ares vindt andere katjes heel leuk ( vooral de mannen), dus een vriendje of vriendinnetje is een must.

Ares is liefde, Ares is ontroering. Wie laat haar toe in haar/zijn hartjeAres valt onder onze Speciale Zorg Katten. Ares heeft een kruisje achter haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Ares op afstand adopteren. 

Ares + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.