Hallo, Koa (+)

Naam:
Koa (+)
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar (zonder Stamboom)
Referentie:
2019049

Hallo, ben jij een vrouwtje?Oh pfieuw, dan is het goed. Mag ik dan dicht tegen je aan zitten om mijn verhaal te vertellen?Wel ... ik ben Koa en ik kreeg die naam omdat ik heel erg dapper ben geweest in mijn leven. Mijn mammie heeft namelijk op foto's gezien dat mijn achterhand heel wat te verduren heeft gekregen. Haha, geen gewone foto's hé! Foto's van mijn binnenkant!Ze vermoedt dat ik een zwaar trauma heb meegemaakt, want mijn rechterheup die hangt een beetje scheef, mijn rechter-achterpoot is een beetje vastgegroeid en in mijn linker-achterpoot zitten losse botstukjes op plaatsen waar ze niet horen. Alle opties werden bekeken met de specialisten, maar de meest Koa-vriendelijke optie bleek om alles te laten zoals het is. Alleen krijg ik nu élke dag een snoepje! Tof hé! Ik denk dat mammie daar anti-pijn-pilletjes in verstopt, maar goh, als ik het snoepje maar krijg is het prima. DAt smikkel ik zo op, en na dat supersnoep kan ik weer springen en klimmen. Cool hé!?Nu alle onderzoekjes achter de rug zijn en ik me helemaal goed voel, mag ik op zoek naar een eigen thuis. Maar ik vrees dat dat wel een speciale thuis moet zijn: ik ben namelijk dooooodsbang van mannen. En zo bang ik ben voor mannen, zo lief ben ik voor vrouwen. Vraag maar aan alle dierenartsassistentes die ik al bezocht heb!Ik ben een gevoelige jongen, dus het liefst wil ik een rustige thuis, met een rustige mammie, zonder soortgenootjes. Ik weet dat dat een hele klus zal zijn om te vinden, maar van mannen ben ik bang, bij drukte ga ik me de hele tijd verstoppen, en als die soortgenootjes grommen dan denk ik dat ze iemand pijn gaan doen en dan moet ik ze corrigeren. Ik moet namelijk wel mijn mammie beschermen hé! Ze grapt soms dat ik een waakpoes ben, maar dat ben ik ook écht! En zeker weten de allerbeste die je ooit gezien hebt!Kom je rustig met mij kennismaken?

Ik zou dolgraag zo'n thuisje vinden

kusje, van Koa Let wel: ik ben FIV+. Dit betekent dat ik besmet ben met het FIV-virus, een virus dat het immuunsysteem van katten verzwakt. Dit is niet besmettelijk voor mensen, en momenteel heb ik hiervan geen enkel beetje last. Dat hoeft ook nooit te komen, want maar ongeveer 5% gaat over naar het aidsstadium waarin de afweer zo zwak is dat de ene na de andere infectie de kop opsteekt. De meeste FIV+ katten sterven aan ouderdomskwaaltjes. FIV+ zijn houdt wel in dat ik niet vrij buiten mag, en dat je me moet voorzien van de allerlekkerste hapjes en de allerliefste kusjes ;-) 

Koa (+) verblijft momenteel in:

locatie

Our Special Cat Retreat VZW

HERENTALS
dierenasiel Bekijk alle dieren van Our Special Cat Retreat VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.