Hallo, Hermine

Naam:
Hermine
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
-
Referentie:
129

Geslacht: kattin

Leeftijd: 2

Kan met jonge kinderen: nee

Kan met oudere kinderen: misschien

Beschrijving: 

Hermine is een mama eerste klas. Ze heeft echt alles aan haar kleintjes gegeven; melk, bescherming, likjes en tuurlijk samen bij elkaar kruipen en naar dromenland gaan. Maar binnenkort is het tijd om aan jezelf te denken, lieve meid. Voeding, zonder dat er 4 mini’s van je stelen. Rust, zonder dat iemand over je hoofd tuimelt. Slaap inhalen, zonder dat iemand je gebruikt als trampoline. Kortom, tijd om te ontspannen.

Hermine zoekt een plekje waar ze zich lang kan uitrekken, naar buiten kan kijken en zich als een bolletje kan oprollen. Ze is verzot op rieten mandjes en lekker eten. Dat mag ook wel, want ze is zeker geen dikkerdje. Klein maar fijn, zeggen we dan. Ze is een mooie zwarte dame met witte sokjes en een beetje verborgen ros. Je kan haar aaien, maar als ze niet op haar gemak is zal je het weten door wat geblaas. Maar ze is niet aggressief, een pootje zal ze niet snel uitsteken. Ze vertelt je gewoon dat je haar kalm moeten benaderen en niet te wild. Geef jij mij een rustige thuis vol liefde?

Hermine verblijft momenteel in:

locatie

Cattitude VZW

LEEFDAAL
dierenasiel Bekijk alle dieren van Cattitude VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.