Hallo, Tim

Naam:
Tim
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
202039

Miauwww,

Beschrijving: Tim is samen met zijn broertje Jerry bij ons binnengekomen omdat zijn baasje naar het rusthuis ging. Ze zijn beide nog erg bang en verstoppen zich graag ergens. Soms laten ze zich wel eens strelen. Ze hebben beide nog wat tijd nodig om te wennen. Ze kunnen beiden niet als enige kat gehouden worden. Ze moeten geen toegang tot buiten hebben. Tim kan ook samen geadopteerd worden met zijn broertje Jerry. Hij is negatief getest op kattenaids en leucose.

Onze katten zijn gecastreerd of gesteriliseerd. Hebben geldige vaccinaties, chip en een paspoort. Tevens zijn al onze katten getest op aids en leucose. Zolang er geen IN BEHANDELING achter het dier staat, is deze nog beschikbaar. Wanneer er staat in behandeling, zijn er geen afspraken meer mogelijk! Onze katten zijn niet getest met honden. Wil je adopteren? Wij werken enkel op afspraak. Bekijk onze prijzen en adoptievoorwaarden. KLIK HIERJe kan ook direct een afspraak boeken. Wij reserveren geen dieren op voorhand. Gelieve ons niet telefonisch te bellen hiervoor! 

Tim verblijft momenteel in:

locatie

Dierenopvangcentrum Zemst vzw

ZEMST (ENKEL OP AFSPRAAK)
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenopvangcentrum Zemst vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.