Hallo, Vicky

Vicky

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Vicky op social media:
Naam:
Vicky
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
9 jaar en 7 maand
Ras:
Mechelse Herder
Referentie:
20180054

Vicky is een ontzettend intelligente en lieve Mechelse herder. Zij heeft haarfijn het reilen en zeilen in het asiel door en wordt door werkelijk iedereen geliefd. Zij heeft de maturiteit die de jonge Mechelaars missen, waardoor zij vaak het meest voorbeeldig is van de meute. Vicky eet erg graag en het is belangrijk om haar op haar gewicht te houden. Het grote voordeel hieraan is dat ze makkelijk te trainen is met lekkers.

Ze is een ontzettend lieve dame, die voor het asiel een ellendig bestaan kende. Tijdens haar verblijf in het asiel is ze aanhankelijk geworden en toont ze haar mensgericht karakter. Wanneer ze uitgelaten wordt, begroet Vicky iedereen op een hartelijke manier en laat zich de knuffels die ze van iedereen krijgt welgevallen. Wat opvalt is hoe ze hunkert naar het gezelschap

van een mens, en wat ze allemaal uit de kast haalt wanneer ze alleen op haar speelweide gaat. Liefst zou ze willen dat de verzorgers uren bij haar blijven. Vicky raakt je tot in je hart, met haar lieve bruine ogen en haar hoog knuffelgehalte.

Vicky deed mee aan het programma ‘Belgian Cell dogs’ waar zij uitmuntend presteerde. Gedurende 8 weken werd ze gekoppeld aan een gedetineerde en leerde heel wat commando’s en ander gewenst gedrag. Dit programma is ontworpen voor de gedetineerden en om de adoptiekansen van honden te verhogen.

Er is nog veel werk aan de winkel, gezien zij een donker verleden heeft waar ze aan haar lot overgelaten werd in een ren. Ze kent het leven binnen in een huis niet: meubilair, een tv, een wasmachine, een radio… het zullen “aliens” zijn voor Vicky. Wat veel belooft, is dat ze erg slim is, en zij dus vermoedelijk heel snel zal bijleren. We zoeken mensen die open staan voor deze schat van een dame, en geduldig met haar vanuit een ruimdenkende blik, in stappen, een huissituatie haar eigen willen maken. Er is geen twijfel aan haar capaciteit, we zoeken simpelweg de gouden kans!

 

Vicky verblijft momenteel in:

Dierenasiel Genk Vzw
GENK
Dierenasiel Genk Vzw
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw