Hallo, Boelie

Boelie

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Boelie op social media:
Naam:
Boelie
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
4 jaar en 4 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
201911645

Deze knappe man is een kruising Akita. Hij is geboren in januari 2020. Zijn vorige eigenaar wilde hem na 6 dagen niet meer bij zich houden.

Boelie is een actieve hond die graag dingen onderneemt. Toen hij hier binnenkwam, wist Boelie absoluut niet wat hij moest doen, hoe zich te gedragen en wat te verwachten. Er is in het asiel hard gewerkt aan zijn etiquette en tijdens het project Belgian Cell Dogs bleek Boelie een voorbeeldstudent te zijn. Zodra hij een band heeft met mensen heeft Boelie zin om te werken! Boelie heeft ook al geleerd om na te denken op momenten dat hij gefrustreerd wordt, daar waar hij voorheen kon happen. Hij heeft hier enorme vooruitgang in geboekt. We zijn dan ook heel enthousiast over zijn leervermogen!

Favoriete bezigheden van deze vent zijn spelen en voerspelletjes. Momenten van aaien vindt hij ook fijn, maar Boelie is liever bezig met snuffelen, apporteren of snoepen. Oh, en als hobby is er ook nog zwemmen, of pootje baden. Zijn lijstje van favoriete bezigheden wordt afgesloten met een rustige wandeling. Tijdens de wandeling wandelt hij heel fijn aan de riem en hij reageert niet op verkeer of andere honden. Het is zelfs zo dat hij sinds kort samen kan wandelen met een rustige teef.

Boelie is een hele leergierige en voedselgerichte hond. Hij kent inmiddels de commando's 'zit', 'poot' en 'kom hier'.

We zoeken voor Boelie een huis met een tuin. Zijn toekomstige baasje is het best in het begin meer thuis om hem te begeleiden. Oudere kinderen kunnen een optie voor hem zijn. Hij wordt helaas niet bij andere dieren geplaatst.

Heeft u interesse in Boelie? Neem dan contact met ons op.

Deze hond heeft meegedaan aan het programma van Belgian Cell Dogs, waarbij gedetineerden trainen met asielhonden om zodoende de adoptiekansen van de honden te verhogen. De honden leren gedurende 8 weken commando's en gewenst gedrag te vertonen.

Boelie verblijft momenteel in:

Dierenasiel Genk Vzw
GENK
Dierenasiel Genk Vzw
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw