Hallo, Dario

Dario

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Onbekend
Formaat
Onbekend
Deel Dario op social media:
Naam:
Dario
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
3 jaar en 0 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
20220055

Dario werd gevonden in een losloopweide. Hij zou gewoond hebben op een plaats waar al meerdere honden in beslag werden genomen door een gebrek aan dierenwelzijn. Dat is niet verwonderlijk als we afgaan op zijn magere lijfje en onrustige karakter.

Dario is een hond die met de nodige voorzichtigheid en wat geduld moet benaderd worden. Hij is vooral in het begin erg onzeker bij vreemde mensen, maar toch wint zijn nieuwsgierigheid het van zijn angst. Wanneer je zijn vertrouwen wint, laat hij je ook echt toe. Dan komt hij aandacht vragen en laat hij zich graag aaien.

Er zit ook een echte speelvogel verscholen in Dario. Je doet hem een groot plezier met een balletje of pluchen beertje. Neem zijn speeltjes wel niet zomaar af, deze jongeman wil ruilen. Ook een partijtje touwtrekken ziet hij zeker zitten, al wordt hij dan soms iets te fanatiek. Opletten voor je vingers!

Wanneer er snoepjes in beeld komen, is Dario helemaal in zijn nopjes. Hij haalt hiervoor al zijn charmes uit de kast en gaat flink zitten voor zijn beloning.

Waar de culinaire wereld helemaal Dario zijn dada is, is de medische dat allesbehalve. Bij de dierenarts sloeg hij in een blinde paniek, wat zeker een aandachtspunt is voor zijn nieuwe eigenaren.

Dario zijn nieuwe thuis is best een huis mét tuin, zodat deze pittige jongen zich buiten heerlijk kan uitleven. Hij kan niet geplaatst worden bij (kleine) kinderen. Grotere kinderen zijn zeker een optie. Ook een stabiele teef is eventueel een mogelijkheid.

Wil jij Dario een fijne toekomst geven? Neem dan snel contact met ons op via info@dierenasielgenk.be.

Dario verblijft momenteel in:

Dierenasiel Genk Vzw
GENK
Dierenasiel Genk Vzw
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw