Hallo, Pacha

Pacha

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Onbekend
Formaat
Onbekend
Deel Pacha op social media:
Naam:
Pacha
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
6 jaar en 4 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
120243

Voor zij die op zoek zijn naar één van de grootste sukkelaars in het land, zoek niet verder...

Mijn naam is Pacha. Jammer genoeg heb ik op jonge leeftijd al een hele weg afgelegd die verre van positief te noemen is. Maar zowel mijn verzorgers als ikzelf blijven positief en we hopen dat we die speciale persoon kunnen vinden die mij een ideale thuis kan bieden.

Mijn verhaal is redelijk uitgebreid. Te uitgebreid om hier alles in detail neer te pennen. Het beste dat ik nu kan doen is de grote lijnen weergeven, mijn verzorgers geven jullie met plezier alle info indien jullie meer willen weten.

Eerst en vooral kwam ik op jonge leeftijd in het asiel terecht na een inbeslagname. Ik werd in mijn eerste levensmaanden in een kleine bench gehouden, buiten, in weer en wind. Hier kreeg ik een dak boven mijn hoofd, eten à volonté, medische opvolging, en vooral aandacht. En ik bloeide open tot een zotte speelvogel. Hierna heb ik de kans de gehad om mijn leven bij nieuwe mensen verder te zetten. Helaas zonder succes. Er was altijd wel iets dat er voor zorgde dat de match er niet was. 

Dus hier ben ik opnieuw. Ik heb hier een hele evaluatieperiode achter de rug zodat ik op de juiste manier naar de juiste adoptant op zoek kan gaan. Dat klinkt heel zwaar en ingewikkeld. Maar uiteindelijk komt het neer dat mijn ideale match aan het volgende moet voldoen:

- Ervaring met 'power breeds' en het lezen van hondentaal

- Omgang met honden gebeurt op een positieve en beloonsmatige basis (geen antieke dominantietheorieën) 

- Geen andere dieren in huis

- Geen kinderen, liefst zelfs een alleenstaand persoon waar ik mij 100% aan kan binden en een toprelatie mee kan opbouwen

- Huis met tuin, noodzakelijk om mijn energie kwijt te kunnen

Allemaal niet vanzelfsprekend maar wel noodzakelijk om een echte forever home voor mij te kunnen garanderen. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Pacha verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen