Hallo, Quin

Quin

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Onbekend
Formaat
Onbekend
Deel Quin op social media:
Naam:
Quin
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
6 jaar en 6 maand
Ras:
Cane Corso Italiano
Referentie:
120210037

Hallo, ik ben Quin. Ik maakte eerder dit jaar deel uit van een grote inbeslagname bij een Vlaamse kweker waarbij ongeveer 120 Cane Corso's werden weggehaald. Ik en mijn soortgenoten werden door verschillende asielen over heel het land opgenomen. Zo kwam ik hier in het dierenopvangcentrum terecht.

Ik was niet de enige die het tripje naar Tienen maakte. Ik deelde mijn kennel bij de kweker namelijk met een vriendinnetje, Dana. Zij heeft mij hier vanaf dag één vergezeld. We gaan nu elk op zoek naar een nieuwe, warme thuis maar vertellen graag samen ons verhaal.

Gezien we geen pups meer zijn en er nog wat werk aan ons is hebben we beide schrik dat we voor een lange zoektocht staan... Wat bedoel ik daarmee? Wel, ik ben zelf 4 jaar (°26-05-2017) en mijn wereld was bij die kweker redelijk gesloten. Er zijn heel veel zaken die ik niet ken. Contact leggen met nieuwe mensen vraagt wat geduld. En ik heb daarbij wat meer tijd nodig dan bijvoorbeeld mijn vriendin Dana. Ik zal niet zo snel spelen maar wil eerder rust bij een mens gaan zoeken.

Andere zaken uit de mensenwereld zoals een leiband, wandelen, de straat,... zijn mij helemaal onbekend.

Mijn zoektocht naar een forever home komt dus neer op een zoektocht naar mensen die geduld met mij willen hebben. Die mij alles op mijn tempo en met ondersteuning verder laten ontdekken. Die mij in een thuis laten leven waar ik geen druk op mij voel. Waar ook geen drukte is (zoals te veel onbekende mensen of kinderen). Vlotte toegang tot een goed omheinde tuin zal cruciaal zijn gezien ik graag binnen met buiten afwissel.

Er valt nog veel meer over mij te vertellen. Zo is er een optie dat ik samen met mijn vriendin Dana wordt geadopteerd, maar dat is geen verplichting. 

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Quin verblijft momenteel in:

Dierenasiel Tienen
TIENEN
Dierenasiel Tienen
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen