Hallo, Anubis

Anubis

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Nee
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Extra groot
Deel Anubis op social media:
Naam:
Anubis
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
6 jaar en 8 maand
Ras:
Canary Islands Mastiff
Referentie:
1900311Anubis is een Presa Canario reu van °08/03/2017. Hij kwam bij ons terecht via een inbeslagname. Zijn eigenaar kon niet meer voor hem zorgen en zette hem dan maar in de berging, barricadeerde de deur en vertrok.. Gelukkig vond de politie hem net op tijd, hij was erg mager en uitgeput maar heeft het gelukkig wel overleefd!Anubis heeft duidelijk nog niet veel goeds gekend in zijn jonge leventje en dat is ook te merken. Hij gedraagt zich als een hevige puber en weet soms niet goed hoe zich te gedragen. Zoals een echte presa is hij niet echt sociaal naar vreemden, heeft toch wel een stevig karakter en test al eens graag hoe ver hij kan gaan. Eens hij een vertrouwensband met iemand heeft opgebouwd en goed weet wat wel en niet mag zijn er geen problemen met deze persoon.

 

Op andere honden reageert hij voorlopig niet goed, hij wordt dus enkel als enige hond geplaatst en ook niet met katten. Gezien zijn karakter en achtergrond wordt Anubis niet met kinderen geplaatst

Anubis lijkt wel zindelijk te zijn, maar door wat hij heeft meegemaakt vindt hij het wel moeilijk om alleen te blijven. Dan durft hij luid te blaffen of iets te slopen, dit zal dus opgebouwd moeten worden. Wandelen vindt Anubis heerlijk, hij loopt hierbij netjes aan de lijn en negeert andere honden meestal goed!

 

We zoeken voor hem baasjes met ervaring in sterke rassen die tijd en zin hebben om met Anubis aan de slag te gaan, we beloven je dat je een geweldige hond in de plaatst zal krijgen die voor je door het vuur gaat!

 

Geef jij hem graag een nieuwe thuis? Vul dan de adoptie aanvraag in via de website: www.dierenbeschermingmechelen.be/info-adoptie

Anubis verblijft momenteel in:

Dierenbescherming Mechelen
MECHELEN
Dierenbescherming Mechelen
Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen