Hallo, Mike

Mike

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Mike op social media:
Naam:
Mike
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
13 jaar en 8 maand
Ras:
Staffordshire Bull Terrier
Referentie:
1900593

OLD BUT GOLD -programma:Helaas vinden oude honden moeilijker een thuis omdat er vaak extra kosten/zorgen bijkomen. Echter verdienen zij een liefdevolle thuis voor hun laatste weken/maanden en moeten ze deze niet in een asielomgeving beleven!Daarom hebben we ons Old but Gold programma opgericht. We zoeken voor hen dus een nieuwe thuis waar ze tot hun laatste dag mogen genieten, maar de medische kosten en opvolging worden door ons gedragen.

 

Mike is een Stafford reu van 27/06/2010. Hij kwam bij ons terecht wegens een afstand via de politie na incidenten met andere honden op straat. Hij zou al meerdere keren zijn doorgegeven en leefde nu enkele weken bij deze mensen, waarbij hij regelmatig alleen op straat liep...

Mike was het leven binnenshuis gewend, was zindelijk en voor zover we weten kon hij wel enkele uren alleen blijven. Hij leefde samen met een ander hondje, maar naar andere honden reageerde hij niet goed. Ook hier zien we geen sociaal gedrag van hem naar andere honden. Vooral op wandeling is hij heel zenuwachtig en kan andere honden niet negeren met, met alle stafford geluiden erbij en durft helaas zijn tandjes dan eens gebruiken. Verder is Mike echt gek op elk speeltje dat in zijn mond past, hij loopt er wat mee rond of gaat lekker in het zonnetje liggen kauwen. Mike kan niet met katten en wordt ook niet geplaatst bij kinderen..

Dit opa'tje zoekt dus een thuis waar hij tot rust kan komen, hij geniet bij ons echt van dutjes in zijn mand. Een baasje met ervaring en een rustige omgeving is wel een must. 

Bij interesse gelieve de adoptie vragenlijst in te vullen via: www.dierenbeschermingmechelen.be/info-adoptie

Mike verblijft momenteel in:

Dierenbescherming Mechelen
MECHELEN
Dierenbescherming Mechelen
Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen