Hallo, Modi

Modi

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Modi op social media:
Naam:
Modi
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
3 jaar en 2 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
1900677

Deze leuke verschijning is Modi, een kruising van °9/3/2021. Hij kwam bij ons terecht nadat dierenwelzijn een melding had gekregen van een hond die in de berging van een winkel werd gehouden. Zijn baasjes gaven toe dat ze hem niet meer wilden hebben omdat hij groter was gevonden dan ze verwacht hadden... 

Modi was in het begin een ongeleid projectiel, hij had duidelijk geen (goede) opvoeding gehad en wilde graag zijn zin doordrijven. Leven in huis is hij dus helaas nog niet gewend en daar willen we verandering in brengen! We zoeken voor hem een thuis waar hij gewoon deel van het gezin mag zijn. Hij zou wel zindelijk geweest zijn, maar durfde nog wel eens iets te slopen als hij alleen was. Dit heeft natuurlijk te maken met zijn jonge leeftijd en gebrek aan uitdaging in zijn vorige thuis, mits goede opbouwing zal dat ook zeker goed komen.

Wandelen met Modi was in het begin een opgave, hij trok enorm en haalde uit naar alles en nog wat en was nogal happerig. Ondertussen is hier al goed aan gewerkt en is wandelen al een pak fijner met deze spring-in-het-veld!

Met kleine kindjes (<12j) wordt hij echter niet geplaatst, omdat deze kerel al wel eens zijn tandjes durft te gebruiken als hij geen zin heeft om iets te doen of bv. iets niet wil teruggeven. Wat grotere kinderen die weten hoe ze hiermee moeten omgaan kunnen eventueel wel. Andere honden is moeilijk in te schatten, hij weet nog niet zo goed hoe hij zich goed moet gedragen in hun buurt en dat kan al eens problemen geven met andere honden. 

Geef jij hem graag een nieuwe thuis? Vul dan de adoptieaanvraag in via de website: https://dierenbeschermingmechelen.be/honden/

Modi verblijft momenteel in:

Dierenbescherming Mechelen
MECHELEN
Dierenbescherming Mechelen
Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen